Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Celoroční pneumatiky 2025

Od: framir® odpovědí: 4 změna:

Ahoj, je tady někdo kdo používá celoroční pneumatiky v okolí Liberce? Nebo aspoň v podobné nadmořské výšce400m.n.m a více. Jde mi opravdu o zkušenosti reálných uživatelů a ne o názory někoho kdo je nemá.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ano.
Co by si rad vedel?

doplněno 06.08.25 18:37:

Hankook Kinergy 4S.

V ruznych rozmerech je mam na dvou autech, na jednom uz podruhe - tj odpoved, zda bych si je koupil znova.

Zkusenost...pomalu nejezdim a ve skarpe jsem jeste neskoncil. Ani na mokru, ani na brecce, ani na snehu.

Mimo zpevnene cesty s tim moc nejezdim, ale nikde jsem jeste nezapadl, ani nepotreboval na snehu retezy.

Spotreba normalni, hlucnost normalni.

*nevi*

Odhadem bych rekl, ze zvladne tak 90% prumerne zimni pneumatiky.

doplněno 06.08.25 18:40:

Jo jeste to opotrebeni.

Vydrzeli cca 45 tisic.

hodnocení

Jak píšu zkušenosti, jestli bys je koupil znovu, jak se chovají, jestli jsi v zimě všude vyjel, opotřebení, břečka, voda, atd

hodnocení

A samozřejmě jakýho výrobce máš.

Jezdím sice jen nížiny...Ale recenze celoroček jsem prolezl skrz naskrz..Celoroční Goodyear a Michelin jsou ve všech testech nejlepší! Pomůže tahle rada? Na svoje auta jsem zkusil ty Goodyeary..Jeté!Rok výroby 2016! A sníh nebyl problém!Teď v létě to sedí! A jsou to prestárlé bačkory! Na jedno z mých aut jsem koupil jeté staré celoročky Kumho solus ha 31..V zimě opět bez problémů! Léto sedí..ale vzorek se díky stáří "vykusuje"..Další auto..jeté,ale "mladé" gumy Michelin Crossclimate..taktéž bez problémů..Snad vám mé zkušenosti trochu pomohou ve Vašem "spekulování" ;) Nejvíc kilometrů jsem ale najel na těch Goodyearech..takže tyhle mohu prohlásit za "nejlepší"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]