Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit auto

Od: kol odpovědí: 1 změna:
Dobrý večer,
rád bych si koupil ojeté auto. Nechci ho kupovat sám, jelikož autům vůbec nerozumím. Raději bych se vyhnul autobazarům. Napadlo mě koupit auto přímo ve Škodovce. Maximální cena do 100 tisíc. Mate někdo zkušenost z koupí auta přímo od Škodovky? Myslím, si, že zde naleznou kvalitní udržovaná auta, nemyslím si, že by prodávali auta záměrně nekvalitní... Rád bych slyšel Vás názor, abych nekoupil nějaký nekvalitní vůz.
Budu rád, když mi poradíte, i jaký typ kvalitního rodinného auta byste mi doporučili.
Díky Vám

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pro auta do 100 tisíc mají i Áčka vyhrazené prostory, říkají tomu Auto Diskont. Prodávat auto za 100k je pro Škodovku nerentabilní, i kdyby tam zůstalo na výkup. Do 100k prohledat Bazoš a soukromníky a vzít s sebou někoho, kdo se zabývá prověřováním vozů ale auta neopravuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]