Ford S-Max 2.0 TDCi 103 kW (2006) – záhadné pravděpodobně elektrické závady, někdy jde, někdy ne Zdravím všechny, potýkám se s dost zvláštním problémem u Fordu S-Max 2.0 TDCi 103 kW (r.v. 2006, manuál) a než s tím definitivně zajedu do servisu (mám to objednané na pátek), zkouším ještě štěstí tady, jestli se s tím už někdo nesetkal. Auto se totiž chová naprosto nevyzpytatelně. Jsou dny, kdy nastartuji naprosto hladce, žádná kontrolka se nerozsvítí, všechno funguje jak má, otáčky, reakce na plyn, klidný chod motoru – zkrátka bez jediného problému. A pak jsou dny, kdy: Sice nastartuje, ale hned svítí červená kontrolka mazání (olej), ESP/ABS, a třeba i „dotankujte“, i když palivo tam je. Palivoměr ukáže půlku nádrže, ale během minuty spadne na nulu. Nereaguje plyn – sešlápnu pedál až na podlahu, ale otáčky se nezvednou, auto se nechce rozjet. Někdy to chcípne samo. Při otočení volantem nebo jiném drobném pohybu to udělá výpadek nebo začne blbnout ještě víc. Zajímavé je, že když ho v ten samý „špatný den“ nechám v klidu třeba 20–30 minut a zkusím to znovu, všechno se najednou tváří úplně v pořádku, jako by se nic nestalo. A zase normálně jedu. Tohle se opakuje třeba třikrát za týden. Jindy celý den bez závady, a pak najednou tohle. --- ✅ Co už jsem zkusil: OBD diagnostika – žádná konkrétní chyba, live data vypadají dobře. Auto nemá pazvuky, netřepe se, ani žádný mechanický náznak závady. Baterie není nová, ale má sílu točit – startér normálně točí.
Známej měl něco podobnýho u Focuse. Problém byl u konektoru na budíkách. Cín s minimem olova praská a tak stačilo rozebrat budíky a proletovat konektor na desce. Problém vyřešen.
Auto nejde nastartovat nebo hned zhasne. Plyn nereaguje. Otáčky neskáčou ani při plynování. Po čase to samo zas jede normálně. Nemyslím si ale v tuhle chvily je vše možný.
Taky mu někdy nešlo nastartovat auto. Stačilo poklepat palubku a už to šlo, občas se mu rozsvítili všechny kontrolky a zase stačilo bouchnout do palubky a dobrý.
Já to vidím taky v budíkách, tam je závada v popraskaných (studených) spojích konektoru a je nefunkční CAN bus sběrnice. Už jsem to zažil na Focusu z té doby a problém sem tím vyřešil... Tedy opatrně proletovat...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.