Nejste přihlášen/a.
Zdarec, myslíte, že jde zvládnout doma svépomocí vyměnit klínový řemen a kladku na 147? Dělali byste to vrchem (to je asi nemožný?) nebo sundat pravý kolo a spodem?
Chtěl jsem nechat řemen vyměnit, koupit nejlevnější co je (Dekrman), mechanik mi řekl, že mám koupit lepší...koupil jsem SKF a Bosch za 800...pak jsme to zvedli, řekl, že to je zhnilý a nemá to cenu. Chceme s přítelkyní výletovat a ta 147 cestu z Brna do Prahy a zpátky zvládla jak nic. Tak přemýšlím, jestli Dekrman není lepší než nic a prostě to vyměnit.
Otec má Giuliettu QV, kterou mi půjčil i na výlet do Telče ale já s tím jezdím za 12 na 100 a prostě je to užraný. Jestli dám Brno - Praha za 22 litrů obyč nafty za 33 Kč nebo 50 litrů premiovýho benzinu za 40 Kč je rozdíl. V tom by se ta investice do řemene vrátila. A taky jsem zvyklý jezdit svým autem a když se tam něco po*ere je to můj problém.
Ale zas když tern řemen prdne a to auto klekne, už aspon nebudu mít prostor špekulovat a každý týden chtít jiný auto :D
Btw není tu někdo z Brna kdo by měl chuť mi to vyměnit?
Jiste, ze to jde doma vymenit.
Ale je k tomu potreba
- mit to kde udelat
- mit naradi
- nebyt levej
- nebat se zamazat
- nevzdat se pri prvnim problemu
Pristup budes pravdepodobne potrebovat jak shora, tak pres odmontovany podbeh. To zalezi na konkretnim motoru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.