Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zetor naftová soustava

Od: sword® odpovědí: 5 změna:

Přátelé potřebujeme poradit nedaří se nám nastartovat zetora. Problém máme v tom, že nízkotlakém okruhu máme naftu až v horní části vstřikovacího čerpadla, ale do vysokotlakém okruhu nám nafta nejde. Můžete někdo poradit, kde může být problém?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Přibližně o jakýho se jedná? Bude malinký rozdíl mezi starou třicítkou a novou Forterrou.

hodnocení

Omlouvám se ,že jsem to nenapsal zetor major 2511

hodnocení

0x

Pozrite či chodí voľne hrebeň ovladájuci elementy čerpadla a či je dosť oleja v regulátoru čerpadla.

hodnocení

Elementy čerpadla všechno chodi i olej v regulátoru je. Nevim, ale připadá mě jako při pumpování pumpičkou, že se nafta vrací od čerpadla zase do nádrže, ale proč nejde do vysokotlakého oddílu. Např jak je odvzdušnění u vysokotlakého potrubí tak tam nafta nejde.

bear
hodnocení

0x

Hledejte inspiraci. Podle mě jsou ta čerpadla Jikov totožná i pro Zetor, Liaz, Karosu, atd...

Připomínám na start se dává plnej plyn a mačká knoflík sytiče na šroubení čerpadla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]