Na poloose neustále padá zajišťovací nerezová spona sedm mm široká manžeta je thermoplastová tudíž hodně festová a tu sponu vždy vyškubne potřeboval bych poradit kde seženu sponu která bude alespoň deset mm široká a dostatečně silná a aby se dala dobře stáhnout přípravkem k tomu určeným , nervy už mám z toho na pokraji zhroucení prosím o radu kde koupím nerez tuto sponu alespoň deset mm širokou ! Která mě osvobodí od zničených nervů Citroen Jumpy 2012 Moc děkuji za odpověď která mě od vás jistě potěší a dostane mě z infartového stavu díky tomuto problému s pozdravem Jaroslav Stuna
Nevím jak je řešena manžeta a mazivo poloos u Citroenu, ale u Felicie pokud se utáhla na manžetě ta menší spona co je už na poloose moc(neprotáčela se na poloose alespoň trochu) tak mi ta velká při zatočení volantem na doraz taky sjela i s manžetou z homokinetického kloubu. Stačilo tu malou sponu nedotahovat "na krev" a neměla by být mastnota na homokinetickém kloubu pod manžetou, kde je ten věčně padající stahovací pásek(logicky).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.