Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ČSOB pojišťovna

Od: honzas11 odpovědí: 7 změna:
Zdravím. Nemáte nekdo zkušenosti s povinnym ručením? Je to použitelné? Mam koop a na muj vkus dost zdrazuje posledni roky.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

riva
hodnocení

5x

Bohužel je to otravné, ale nejlepší cena se dosáhne, když se jakékoliv pojištění po roce vypoví a uzavře se nové tam, kde to je právě nejlepší (třeba u té samé pojišťovny). Jinak snad všechny těm, kteří u nich zůstávají, automaticky pojistku zvyšují.

hodnocení

4x
Zkuste si nacenit pojistovnu Pillow. pillow.cz/...

hodnocení

3x

Každý rok řeším pojistné, u několika vozidel. Mnoho let jdu jen po nejlevnějším pojištění. Jen u nákladního vleku a obytného přívěsu to neřeším, páč je to jen několik korun.

hodnocení

2x
Ja sem leta u čsob s plněním neni problém zatim sem spokojen jen tu častku za pojistku nak zvedaj ted sem platil za svy tdi 4800 na rok
honzas11
hodnocení

Mě právě prislo na tdi zaklad u kooperativy za 5500 a to uz se mi fakt nechce davat za auto, ktere vic stoji nez jezdi. U csob mi nabidli 3100.
riva

Aktuálně u čsob nová pojistka na benzín 1.5l

2501,-Kč

Po obchodní slevě 20% a 3% slevě za platbu za rok.

hodnocení

2x

Jo mám -někoilik let mám u nich PR a čím dál tím víc s..ou na dloholeté klienty. V minulosti když jsem měl prvně u nich pojištění tak nebylo pro mne lepší (levnější ) pojištěnís x výhodami. letos odcházím jak se svým, tak se synovým od ČSOB poj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]