Zdravím, máte nějaký návod, fígl jak v domacich podmínkách vyzout asi 10 pneumatik z disku? Mám problem je hlavně odrazit od rafku, stare přirezlé, disky půjdou do šrotu takže na poskozeni nezáleží, děkuji
Mě se v několika případech povedlo k odrážení použít podtlak vytvořený kompresorem z ledničky, ale pomůže to samozřejmě jen na jedné straně, která povolí dřív.
Pokud mají jít disky do šrotu..tak odřezat boky kolem dokola nožem..nejlepší je zahnutý zobákový nůž na lino nebo ipu.Zbytek pak z druhé strany naříznout flexou a ta část s dráty odpadne.Jestli je patka přirostlá,tak se s tím budete mordovat zbytečně, pokud chcete používat klíny a páčidla..
Nepochopil jsem z toho,že chce gumy zachraňovat..Ale budiž..pak jen ty špalky a oblývat kolem patky mýdlovou vodu..anebo máznout podle libosti,ať nezničí patku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.