Nejste přihlášen/a.
Dobry den mam problem..poslednich par dni mam pod autem vzdycky dyz dojedu od nekud par kapek oleje...je to zhruba pod olejovy filtrem a kdyz se pod filtr chytal tak tam byl olej...neni treba saptny tesneni filtru?a dalsi problem nejak rychle mi mizi voda v chladicu a nemam pod autem zedne kapky vody.kamarad mi rikal ze jesi neni spatne tesneni pod hlavou,ze by ta voda sla do motoru do oleje.divali sme se na vicko od oleje a naspodu byla jakasik byla az zluta emulze,pry tak se to pozna...prosim o nejake zkusenosti a rady děkuji
S tou emulzí na dolevacím víčku má kamarád pravdu, takto se projevuje pokud je těsnění pod hlavou motoru špatné a voda jde do oleje. Ten uník oleje pod motorem , může být jen nedotžený olejový filtr, ale to zkontroluje mechanik který bude dělat to těsnění pod "makovicí".
o jaké auto se jedná,resp.motor a rok-pak se nechá vyhledat,jinak všeobecně sto,dvěstě...kaček...
Copak, teče Ti na vejtřasce voda do oleje? Už je to dlouho, co jsem tohle kultovní vozidlo sedlal, ale mám pocit, že má každá hlava válce svý těsnění - tedy není jedno, ale šest.
Ovšem pokud jsi to nemyslel jako ,,úžasný´´ vtípek, za 325,- máš celou sadu těsnění na motor.
Az na par poslednich let vyroby v devadesatych letech s Aviackyma motorama, byly vejtry chlazene vzduchem. Taky se kvuli tomu mimochodem pomerne snadno zadiral sesty valec. Mezi lidma jsou rozsirene hlavne tyto starsi vozy.
Takze v3s pravdepodobne voda do oleje nepotece
Ano, Axusi, vétřieska není chlazena vodou a nemá těsnění pod hlavou válce.Aspoň ty, se kterými jsem po dobu své vojny jezdil. Cyril si z nás utahuje, tak jsem na to volně navázal, proto taky ten smajl
Bohužel, dotaz nebyl na sadu, ale na jednu konkrétní věc, kterou navíc v této sadě ani nemají.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.