Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenost s pertlovačkami

Od: olin odpovědí: 5 změna:

Máte někdo zkušenost s pertlovačkami z odkazu Pertlovací sada n/... Potřebuji jen vyměnit nekvalitní původní matici na autě, jinak by musela trubka složitě ven z auta a do toho se mi nechce. Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Skúsennosť nemám,no z rozprávania automechanikov tieto súpravy nie su vhodné na železné trubky, dochádza ku praskaniu miesta rozlisovavánia. Muselo by sa to robiť za tepla.

olin
hodnocení

Dík peter, jsou to poniklované železné trubičky 5 mm - Felicia

hodnocení

0x
Konkrétně s touto sadou ne.
Na jednom vozidle jsem měnil původní železné trubky za měděné. Ty původní trubky byly v takovém stavu že rozhodně nemělo smysl měnit kousek trubky, protože byly načlé i v místech na kterých to nebylo na první pohled vidět.

asd1
hodnocení

0x
Tohle spíš ne... záleží jestli potřebuješ " trychtyr" nebo " cocku"
Mám od ks tools flarefix 4,75mm za 1500,- umí čočku, pro trychtyr stačí vyrobit si k ni kužel z pevnostniho sroubu (originál s tím je za 3k, se posr..i..
Měnit spíš celý trubky.. med není schválena, lze použít cu-ni ta homologaci má. Nebo ocel. Potřebuješ i ohybacku.

hodnocení

0x
Jestli má auto sloužit aspoň ještě 2 roky, vyměnit celé potrubí.
Je to zákeřný. I když se zdá zvenku potrubí v pohodě, najde se pak většinou zkouškou ohýbáním v ruce nějaký místo, který trubku oslabuje.
Třeba na ocelovým táhlu zadní viceprvkovy nápravy byla koroze pod povrchem ještě původního černýho laku. Takže přelisování silentbloku bylo na nic a koupil jsem celá nová dvě ramena-táhla. Navenek se to tvářilo jako nezkorodovaný
Zažít pocit že ti v rychlosti povolí brzdový pedál kvůli prasklé trubce je na hovno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]