Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stříkání dutin a podvozku

Od: doly odpovědí: 11 změna:
Dobrý den,
chystám se zase po více letech nastříkat si podvozek, ramena a dutiny.
Děláte to vůbec ještě někdo?
U těch dutin stříkání všechny dveře a prahy, používám nástřik do dutin.
Strčím hadičku s tryskou do dveří nebo prahu a vystříkávám, stačí to tak nebo rizebíráte i tapec?
Mám Ford fusion a chci s podvozkem stříkat i podběhy, jsou tam takové cvočky, jak se oddělávají? Nebo se i dají koupit?
Děkuji

Stříkání dutin a podvozku

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vemzalika
hodnocení

2x

10 kusů odolných /...

podobných je tam hafo..

doly
hodnocení

Děkuji objednal jsem, snad to brzy dorazí
Odolných..železných..Taky bude nutné je vzít voskem nebo mastnotou..Jinak uhnijou..
bear

doutnak... pochopitelně je to šmejd co zrezne za první zimu. Origo VAG tyhle sluníčka téměř nereznou.

ham

doly: Z Temu dorazí do týdne.U objednávky máš sledování v jaké fázi se objednávka nachází.

Z Temu dorazí ty hnijící ;) Bear má pravdu.Použít samozřejmě jdou,ale uhnijou...

doly
hodnocení

Co se týče stříkání dutin a podvozků, děláte to pořád někdo nebo je to minulost?
Podvozek trpí u auta ze všeho nejvíce.
Pokud není auto pozinkované ,tak se to musí udělat..Shnilo by to úplně stejně, jako auta hnila před léty..Na tom se nic nezměnilo..Nejen podvozek,ale i ty dutiny..

bear
hodnocení

0x

Vezmeš plochej šroubovák, strčíš to do toho kolečka kolmo mezi paprsky a kolečko normálně vytočíš jako klíště.

Nesmíš to páčit. Pak ho můžeš leda vyhodit.

ham

Tohle se normálně vyhazuje a dává nový.Nějaká opatrnost při sundávání rezavýho bazmeku netřeba.Stojí to pár korun.

Pár korun nejspíš stojí to, co vydrží jen chvíli a zrezne, zachránit původní má určitě smysl, pokud jsou v pořádku. Já je šroubuju nejradši kleštěma s kulatými hroty, třeba na segrovky, originální vag mají i 2 kulatý dírky, předpokládám za tímhle účelem.
Jinak v nouzi, pokud už nedrží a není po ruce náhradní, dá se na tom vrutovym závitu pojistit čtyřkou matičkou, dlouho jsem to takhle řešil:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]