Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou diagnostiku OBDII na telefon

Od: diagnostika odpovědí: 4 změna:

Doposud jsem měl diagnostiku do auta ELM327 mini viz foto níže. Jenom na základní zjišťování chybových kódů z auta (Fabie II).

Nicméně nemohu ji teď najít a tak si chci objednat na Aliexu jinou.

Zřejmě bych šel do té samostné, nebo mírně vylepšené verze co má i wifi. https://www.aliexpress.com/item/1005006865821755.html

.

Prosím o doporučení, jestli je nějaká lepší diagnostika než tady ta modrá ELM327 mini? Nebo jestli je dostačující.

(Jsem jen běžný motorista, ne automechanik, takže nepotřebuji něco profi.)

Jakou diagnostiku OBDII na telefon

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

riva
hodnocení

0x

Mám různé levné wifi i BlueTooth. U všech je stejný problém, že se někdy nechtějí spojit s mobilem a jindy s autem. Takže je pokládám za věc pro trpělivého člověka, který s tím nepraští. Ale zase na druhou stranu si s tím můžete dost vyhrát a využitím různého software z toho uděláte funkční diagnostický nástroj, kde můžete nastavovat i řadu dost nebezpečných věcí.

Obvykle ale stačí něco jako vi.aliexpress.com/...

Za pár korun se to spolehlivě připojuje, čte chybové kódy, maže je, čte údaje senzorů a dokonce ukazuje online grafický záznam (třeba plnícího tlaku turba). Toto by mohl mít každý motorista (i ženská) v autě.

hodnocení

0x
Mam toto a sou mi stim i auta ktery mi neveme me uni wow
m.sunnysoft.cz/...
Akorat sem si připlatil naky 2 stovky za plnou verzi

hodnocení

0x

Zdravím,

Taky mám Fábii II a používal jsem tu běžnou diagnostiku do auta ELM327 jako Vy ,jen že po poruše airbagu (chyba v konektoru pod sedadlem tato diagnostika neuměla vymazat chybový kod tak jsem koupil tuto sunnysoft.cz/... a mohu doporučit,pravidelně je aplikace diagnostiky aktualizována.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]