Zdravím, chtěl jsem omotat jednu hadicku a odlomila se. Netuší někdo co se mi to odlomilo? A bude stacit to přilepit? Vypadá to, že už to lepené bylo. Citroen c5 aircross 1.6 benzin. Dík
Já našel jen trubku sání bez toho otvoru a nebo se záslepkou, která se dá vyšroubovat a osadit kolínkem, které máte urvané? Nevím. Na PSA je tu odborník @diesel
Ja bych si sehnal kolinko se závitem prumer 8 Udělal do ty plastovy roury závit 8ku natočit kolínko s teflonkou utahnout matkou a pak až bych to oblepil nákým tekutým kovem Na kolinko natočit mosaznej nebo silonovej nastavec co je na zahradní hadice a za tepla tam nasadit tu plastovou hadičku Pokud neni z plastu koukam že je opletená tak tim lip pude jen nasadit a zajistit sponkou
asd1
Spíš bych tam udělal kolečko ze silikonu jako těsnění, připlácnul a "přírubu" přivařil. Pokud bych neuměl svařovat plasty tak 4x minivrut.
Kovový oplet je proti kun.ám, hadice je plast.
bear
To je polyamid nebo tak něco. Tyhle punčochy se dávají i na vodiče. Je to proti proklepání a prodření té tvrdé trubky. Oplet je volně a díky tomu, jak klouže, tak se trubka nemůže v jednom místě prodřít durch.
Proti kuně by byl po celé délce. Takto je jen v místech, kde trubky leží shora na té veliké v přímém styku
Podtlakova nebo přetlaková hadička 1.klikkva skrin-z motoru zpět do sání -kolinko bývá mezi vzduch.filtrem a turbem, bývá kolínko na sací hadici. U motoru 1.6 je to uzavřený okruh kvůli emisim 2.podtlakova hadice k ovládání EGR ventilu(něco jako má Felicie 1.3), nebo turbo systemu. doplněno 15.07.25 14:43: Na cedulce fotky tazatele se mění olej po 20 tkm. To se mi u těchto motorů nelíbí. Nehledě co se píše vyrobce
ludas
Díky. Zatím jsem to přilepil vteřinovým lepidlem. Nic to nehlásí. Tak asi dobrý. Jinak osobně měním olej každých 10 000 km...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.