Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik mohu naložit

Od: lorenc odpovědí: 9 změna:

Zdravím.Mám KIA Sorento,jsou tam pneu 245-70/16.Pořádně velký kola i na SUV.Ale kola nejsou vše.V TP je uvedená celková hmotnost vozidla 2600 kg,tj.náklad 550 kg.Ale potřebuju odvézt asi 700 kg.Mohu si to dovolit?Vezli jste někdo víc?Vloni jsme jeli betonovat 4 chlapi v oktávce(kombi).A ještě jsme se stavěli ve stavebninách,5 q cementu dali do kufru.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tm
hodnocení

3x
Pane Lorenc, uvezu to...?

hugon
hodnocení

2x

Směle do toho!

Před lety jsem v naprosté pohodě v Tatře 57 vozil 15q cementu. Dnešní moderní technika zvládne mnohem víc. ;)

k2
hodnocení

2x

Pokud to nevezete pres 1/2 republiky, nebo po polnackach a prizpusobite nakladu rychlost a odestup aut pred Vami, tak se zadna narodni tragedie nestane...

asd1
hodnocení

2x

Legálně 550 kg mínus hmotnost řidiče, takže tak 470.

Nelegálně co tam nacpeš. V Indii 700 kg odvezou i na kole.

hodnocení

2x

Ve stopáté jsem vezl 740kg železa do šrotu+ svou maličkost. V Xantii hrubým odhadem tunu obkladu. Tam to ale bylo kuwa poznat nad 70 se téměř nedalo udržet na cestě, jel jsem jen šedesátkou max.Ve škúdceto balo v kufru a místo z. sedaček, takže ideálně rozložené.

mathew
hodnocení

2x

Citroen s hydraulickým podvozkem odveze i 2 tuny a ani to není zvenku poznat. Auto s pružinami bude sedět dost na zemi tuplem, když bude vše v kufru, ale odvést to odveze.

hodnocení

0x

Ak vam nezalezi na zivotnosti auta, najma podvozku a tlmicov, mate to na dojazdenie, uz to cele kvitne, tak smelo do toho. Kazde take pretazenie sa prejavi, aj ked na prvy pohlad sa nic nedeje. Nabehnete na velku nerovnost, ktoru by nepretazene tlmice vyriesili.

hodnocení

0x

Každý řidič někdy přeloží vozidlo. Nic se autu nestane.

hodnocení

0x
Lidová moudrost: Není problém se rozjet, ale dobrzdit...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]