Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, máte někdo zkušenost s opravou čelního skla pomocí gelového vteřinivého lepidla? Dostal jsem šutrem zásah a od toho místa se rozšířila prasklina cca 20 cm do oblouku. Je to mimo zorné pole, počítám s výměnou, ale jsem ve Francii a potřebuji s tím dojet domů. Sklo mám připojištěno a tak mi jde jen o to, abych pokud možno zastavil to šíření. Od té události jsem ujel 800km a popolezlo to tak o 10cm a pokud to neudělá pavouka přes celé sklo, tak je to v pohodě. Tak bych chtěl dát kapku do místa toho zásahu, aby to nehodilo další paprsek někam, kde to bude víc vadit v rozhledu. Tohle je dole u spolujezdce tak 15cm odspodu. Předem díky, Jirka.
Spíš normální vteřinovku a i do trhliny, zastaví to rozšiřování. U pumpy možná bude i origo lepení, tim by to šlo líp. Z Temu za dvacku, na pumpě samo za mnohem víc.. Ale lepší než vysypaný celý okno a jet v lyžařských brýlích (což by teď v létě v pohodě šlo, až na policajty a odstavení, jestli ne rovnou zastřelení na místě... :-/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.