Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ford Fiesta 2016 - kde koupit izolaci kapoty?

Od: lubro® odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

potřeboval bych poradit, kde bych mohl koupit izolaci kapoty na Ford Fiesta r.v. 2016, motor 1.0 EcoBoost, 74 kW.

Ta stávající izolace je tzv. "vyžraná" od kun a chtěl bych ji vyměnit. Již jsem si to objednal a u daného zboží bylo uvádělo pro Ford Fiesta 2008 - 2017 a bohužel nepasuje ani jedna díra a ani úchyty...což jsem moc nepochopil.

Přiložen ilustrativní obrázek poškozené izolace.

Děkuji.

Ford Fiesta 2016 - kde koupit izolaci kapoty?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

0x

Chcete-li mit jistotu, tak ve Fordu, ale cena se Vam asi libit nebude. Je-li ilustrativni obrazek Vase izolace, tak bych se na vymenu ani nevyprdnul, akorat ji lehce vyspravil. Na funkci to vliv nema a usetrene penize bych radeji projezdil...

doplněno 10.07.25 16:56:

Nebo vrakac/dily z bouracky. Nejvic se boura celne, tudiz zvalchovanych kapot by mel byt dostatek za rozumnou cenu.

hodnocení

S tím mohu souhlasit...alias že ve Fordu se mi ta cena určitě nebude líbit. Nicméně stačí mi nějaká tzv. druhovýroba" za přijatelný peníz a aby to hlavně pasovalo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]