Nejste přihlášen/a.
Už bych měl být na takovýhle nápady trochu starej, natož to ventilovat veřejně, ale nedá mi to
Dokázalo by tohle aspoň trochu přifouknout atmosferickej motor? Neumím spočítat, jakej to vytvoří tlak (někdo tady třeba jo?), má to průměr 7cm a tah 1200g, jestli jsem spávně pochopil. Že zatížení motoru altíkem s odběrem proudu silně vzůstá samozřejmě vím, to je řešitelný. Jde mi jen o ten tlak, jestli třeba řádově 0,1 bar nebo desetkrát míň ...
Díky
Nevím co, ale musíš k přifouknutí adekvátně vystříknout víc paliva. Jinak změníš poměr a spíš ten výkon snížiš jako falešný luft.
Úplně mi to vypadlo, už jsem odkaz doplnil ...
Palivo není problém, u LPG tam pro jakýkoli režim fouknu kolik je libo na pár kliknutí, totéž předstih šoupnu o kolik chci.
Navíc předpokládám, že něco málo snad dokáže dohnat i benzínová jednotka podle váhy vzduchu a (aktuálně odpojený) řídící lambdy, snad teda má v mapě i pár % rezervu nad standardní hodnoty, aby si poradila s třeba 105% průtoku vzduchu - nebo přivře klapku a prostě zabrání pustit víc? Jde o 1,6 avu.
Podle té velikosti to 30A nebere ani náhodou.
Na foto mě to připadá jak silněj větrák, který se používá u PC chlazení serverů.
Tohle je víc placebo pro rádoby pokusné kutily.
Můj názor je ten, že jsou to vyhozený prachy.
Možná to bude trošku fungovat ve velkých nadmořských výškách nad 1000m.
AVU má tuším dmychadlo do výfukových svorů. Možná jako pokus ho můžeš přepojit do sání a spínat ručně. Určitě bude silnější nežli tohle foukátko.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.