Nejste přihlášen/a.
Zdravím, ahoj.
Touha po Oktávce mě přešla, protože jsem se zamiloval do Arteonu. Padly mně do oka dva kusy, jeden 1.5 TSI s manuálem 2021, najeto 2021 za 550k...prodává ho dealer Škodovky co má dobré hodnocení, nevidím v tom problém. Trochu mě mrzí ten manuál ale 1.5tky mají suchý spojky a těm je možná lepší se vyhnout?
Druhý je dvoulitr 140 kw, v plné palbě, 2020, 79k najeto, 625 tisíc Kč. Prodává soukromník. Trochu jsem hledal a auto bylo na inzerci 18.3.2024 za 790 tisíc, 2.4.2024 za 759 tisíc...za tuto nebo přibližnou cenu jej koupil současný majitel, který s autem za rok najel 7 tisíc km a 14.4.2025 dal auto na inzerci za 645 tisíc Kč a teď o 2 měsíce později šel s cenou dolů o 20k.
Možná jsem paranoidní ale trochu to ve mě vzbuzuje divný dojem.Týpkovi jsem psal maila s žádosti o info, neodpověděl. Pak jsem mu psal SMS o VINko, stroze poslal jen kod, ani nepozdravil. Oproti ostatním autům v inzerci je dost levný, celkem mě záráží ta ztráta na hodnotě a hlavně to, že si někdo koupí auto, najede s ním jen 7k km a pak ho se ztrátou 100 tisíc i víc prodává? Na auto bych se měl jet zítra podívat, ale nevím, jestli si k tomu vzít profíka nebo jak moc obezřetný být. Té 1.5tky v manuálu bych se absolutně nebál díky Škoda Plus. Co myslíte?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.