Nejste přihlášen/a.
Osobně mám v autě takovéto "pletené lano" je pružné a natáhne se na cca dvojnásobek délky-výhoda je, že když je druhý ... tak nehrozí, že na lano najede a přetrhne se! Bylo tam při koupi auta. a protože jsem měl předchozí auta co se s poruchou motoru nesmí vléci na laně, tak jsem si doplnil do auta i tažnou tyč . Od doby co mám TT tak jsem to nepotřeboval /ťuk, ťuk,ťuk). Předtím jsem několikrát potřeboval odtah a taky několikrát poskytnul odtah. Hmotnost na lano nevím a na TT je povoleno do 2,5t. Jinak asi stačí lano o nosnosti do 2,5t a jestli s háky či s okem?Někdy , když jsem vlekal nebo se nchal vléci bylo lepší s okem a na některých s hákem. Např v hluboké minulůosti v PE se mi na semaforu při rozjezdu utrhl nárazník i s tažným okem a lanio místo tyče jsem musel provléci otvorem kdy bych s háhem neuspěl!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.