Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Palubní deska se zrcadlí v předním skle

Od: yarda® odpovědí: 2 změna:

Při nevhodné poloze Slunce se mi zrcadlí palubní deska na předním skle je to otravné. Dá se tomu nějak zabránit? Palubní desku nechci ničím natírat, spíš natřít papír a při slunečném počasí ho položit ke sklu. Nebo nějakou látku (černý samet?) co by to světlo pohltila.Kdysi jsem se ptal na jiné poradně, ale použitelnou odpověď jsem nezískal.

BTW: Palubní desku jsem nikdy neleštil, akorát občas setřel vlhkým hadříkem prach.

kutilska.poradna.net/...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
1. Kupuji zásadě auta s tmavou palubkou i interiérem.
2. Moje manželka už je poučena, že horní část palubovky mi nesmí šudlit. Je potřeba ji nechat hezky zaprášenou.
3. Když to jinak nejde, tak použít kobereček, nebo třeba neopren.
doplněno 01.07.25 11:41:

Hledejte na eshopech dashboard cover a typ vašeho auta:

Dashboard Cover -/...

hodnocení

0x

Zdravím, měl jem podobné potíže. Ale níže uvedený polarizační klip vše vyřeěil. Nemusím nic leštit a přední sklo jako by tam vůbec nebylo. Pokud nepoužíváte při řízení brýle použijte jiné nedioptrické.
optikdodomu.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]