Zdravím, řeším problém u svého auta. Po výměně oleje v manuální převodovce nechce převodovka zařadit 5. Místo toho tam furt padá trojka. Nesetkal se někdo s podobným problémem?
Že místo pětky pořád radí trojku u manuálu olejem stoprocentně nebude, to by nezpusobila ani voda nalitá misto oleje. Nevhodným olejem by z pohledu řidiče v nejhorším případě šlo o trochu hůř řadit celkově.
U Seatu Leon 1,6 1.generace jsem měnil-preventivně-aktivně olej (ikdyž to řadilo normálně) a dal tam nějakou PP90..Chvíli po výměně jsem myslel,že je převodovka v kopru! Nešlo řadit anebo to šlo přes zuby..Tak jsem mazal táhla a chtěl vyndavat převodovku atd...Auto ale mělo jen 120tkm..Pomohlo vypustit olej a dát tam to,co tam má být..Pak zas paráda..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.