Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebuji poradit s touto věcí.
Mám Wrumer do auta (zvuky různých výfuků, které se přenáší přes aplikaci do aux v rádiu do reproduktorů. Ale mám v autě pouze USB zásuvku a zásuvku aux tam prostě nedali. Chci se zeptat jak to zapojit a nebo jestli je možné dodatečně zásuvku aux namontovat?
Děkuji za info
Mám Wrumer do auta (zvuky různých výfuků, které se přenáší přes aplikaci do aux v rádiu do reproduktorů. Ale mám v autě pouze USB zásuvku a zásuvku aux tam prostě nedali. Chci se zeptat jak to zapojit a nebo jestli je možné dodatečně zásuvku aux namontovat?
Děkuji za info
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
bery®
0x
Neznám Fordy, ani nechápu potřebu si do auto takovou kravinu pripojovat, ale ten aux vstup (na sluchátkový 3,5mm Jack) tam podle mě někde bude, třeba v loketní opěrce nebo pod ní, nebo někde u popelníku a podobně. Nemusí být přímo součástí panelu "rádia", může být právě někde schovaný, aby kablik v něm zastrcenej nevlál přes půl palubky. USB taky bývá někde zašité mimo zorné pole.
0x
youtu.be/...
bery®
Někdo, kdo si dobrovolně chce pouštět zbytečnej umělej kravál i dovnitř auta, už tohle určitě má ![:) :)]()
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]