Ahoj..Rozebíral někdo čerpadlo na rotačce TDI 81kw AVG? Začalo mi téct nahoře pod víkem-druhé těsnění odshora.Tohle jsem nikdy nerozebíral,tak nevím, jestli musí čerpadlo ven,anebo to jde udělat na autě? Díky za rady doplněno 30.06.25 08:04: Dočetl jsem se o "prasárně",která prý funguje..Neslyšel o tom někdo? "Pokud teče čerpadlo u dieselu,tak se do nafty přidá nitroředidlo a nechá se to klapat na volnoběhu" ..Těsnění nabobtná a téct to prý přestane..Hodlám to zkusit! Auto už je opravdu "na dojetí kolem komína"..Takže do repase čerpadla se mi logicky nechce..Na tom aute už je moc věcí špatně a investice jsou nesmysl..Jezdím jenom 10-20 km od domu..nechávám ho kvůli tažnému a stk má do konce roku..
Dočetl jsem se o "prasárně",která prý funguje..Neslyšel o tom někdo? "Pokud teče čerpadlo u dieselu,tak se do nafty přidá nitroředidlo a nechá se to klapat na volnoběhu" Doutnáku, to je to tak složitý rozebírat? Já to ještě nezkoušel, nevím
007 cz...ať mi tu pr*el klidně nakopou,proč néé? Mám to hodit do šrotu, tak jak to je? Anebo zkusím experiment? V čem je problém?
007cz
Než to po tom experimentu hodíš do šrotu tak si doufám po sobě uklidíš ty loužičky nafty a kontaminovanou zeminu. Nebo ti nakopou ještě i sousedé.
bear
V čem je problém?
V hloupém uvažování. Můžeš i aditivovat motor a převodovku pískem (pokud tedy tím nitroředidlem nebylo původně myšleno jen umýt z venku to čerpadlo, tím by se totiž mohly spáry zablemcat a díky nitru lépe ty blemcy nasáknout do těsnících papírových těsnění nebo toho klingeritu či co).
Ale tady to má fungovat naopak Podle mě, jestli to ředidlo skutečně pomůže, tak jen na chvíli (na prodej přes bazar), než se vypaří a zbytky těsnění se definitivně rozsypou. A načne to i další do té doby funkční těsnění...
Mělo by tam být čerpadlo VP-37 Tady je video demontáže.
Na trhu jsou aditiva do nafty, která změkčují a regenerují těsnění, a jsou šetrnější než nitroředidlo Třeba tohleto: Liqui Moly Diesel Leck-Stop – (Diesel Leak Stop) Wynns Diesel Stop Leak Xenum Diesel Leak Fix Fungují tak, že obnovují pružnost starých těsnění, typicky za pár desítek km. Cena je kolem 200–400 Kč doplněno 01.07.25 08:30: Snad by tam měli jít zapnout i titulky. Jinak jsou tam asi nějaký pružinky a různý kraviny tak rozebírat opatrně a mít přitom zapnutý mobil a nahrávat video ať Ti nahrává co se ti děje pod rukama. Poznamenvat vzájemnou polohu dílků
Já bych jenom takovej příklad, co jsem si teď vzpomněl obecně k těm aditivům pro změkčení těsnění... Když mi na oktavce po 20+ letech tekl olej kolem ventilového víka, nepomohla by ani svěcená voda, to těsnění se úplně rozpadalo na kousky.
Rozebrat to není až tak velký problém, horší je to složit. Tím víkem na čerpadle se nastavuje volnoběžná dávka, bez nastavení bude motor na volnoběh tarokovat. Je potřeba vag a vědět jak na to.
Mám tam jiné čerpadlo než je ve videu,ale skladba bude uvnitř nejspíš stejná..Nechce se mi do toho rozebrání..Teď na to stejně nemám moc času a hlavně nervy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.