Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, ve středu čerpám benzín u stanice na kraji okresního města, asi měla starší zařízení, benzín velmi pomalu tekl. Bylo to nekonečné. Konečně jsem se dostal do oblasti 45 l, zpozorním a čekám, kdy bude plno. K mému úžasu se však čespadlo zastavilo až na 53,96 l. Nikdy předtím se mi nestalo, abych do Fabie 2 1.4 V dal přes 50 l benzinu. Zkusil jsem volat dodavateli a řekli mi, že fabia má velkou rezervu a je tam nějaký ventilek na odvzdušnění a že když ho nepoužívám, mohl při méně výkonném čerpadle vzduch uniknout a vejít se do nádrže víc. Je to pravda?
Pravda to je, ale přetankováním se nádrž poškozuje. Hlavně těsnění manžety čerpadla nahoře na nádrži, se pak začne drolit a rozpadat. Dále se zaplavuje systém odvětrání a poškozuje se tak i nádobka s aktivním uhlím.
Při vedrech vpodstatě natankujete studené palivo do horké nádrže, kde se teplem nemá už kam rozpínat a začne tak ničit vše okolo přetlakem. Hlavně těsnění a systém odvětrání.
Přetankovávat auto fakt dělají jen debi*ové.
Přetankujte někdy kanystr 5l na 5,8l a dejte si ho do auta a nechte ho na parkovišti v kufru v těchto největších vedrech a jděte na půl dne pryč
Ale on nepsal nic o tom že přeplňuje nádrž. To se ostatně dělá jen před další jízdu kdy to přeplnění rychle vyjedeš...
On píše o tom že jak mu pomalu tekla kapalina z pistole, tak se do nádrže vešlo víc paliva než normálně. Také mohl blbě měřit ten stojan, což snadno zjistí když do kalibrovaného kanystru natankuje
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.