Nejste přihlášen/a.
Octavia 1 2003
Chci se zeptat, jestli se dá použít a bude funkční torpedo, které má ulomenou 1/2 část v místě, kde se dává kolem pantů kapoty. (snímek) Bude to držet i bez něj nebo to zkraje nemusí doléhat na sklo a dál to už bude v pořádku?
Nemám tento kus u sebe, takže to neumím odzkoušet a také s tím nemám zkušenosti.
Děkuji
u torpéda de hlavně o tu čast - klínek co se po celí dylce nacvakne pod okno takže pokud neni utrženej tak to držet bude
tenhle utrženej kousek na to vliv mít nebude
Jasně, rozumím.
Ještě poprosím,
mám jeden kus, který má ten klínek do skla kousek utržený.
Je to zkraje ze spoda ulomeny, ale dál už drží.
Dalo by se to například. přilepit lepidlem na autosklo nebo nějak jinak? Dal by se také celý ten plast. klínek opravit-nahradit nějakým "T" profilem?
Nebo nějak opravit spajkovacím hrotem pro opravu plastů?
Vím, že se dá koupit už jen používaný, ale těžko sehnat takový s dobrou gumou a ten co mám, ji má velmi zachovalou, ta jen ten klínek kdyby se dal nějak udělat - hledám radu
(snímek - utržený klínek)
Toto opravit nelze. Musí to pevně držet a jak si poškodíte žlab v čelním skle, tak k vůli tomu budete měnit čelní sklo.
Torpéda tam být musí, jinak teče na řídící jednotku, která je pod sklem. Takže výměna.
Octavií je všude mraky. Vždyť se dělali od 1997-2010.
Je zbytečné si poničit čelní sklo.
Se sklem bych nic nedělal. nemyslel jsem lepit to na sklo, ale přilepit to nějak na torpedo. Ano, Octavie jsou, ale dobré kusy ND už méně..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.