Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lepidlo na stropnicu

Od: jm odpovědí: 16 změna:
Dobrý deň, vie mi prosím niekto poradiť vhodné lepidlo na nalepenie čalúnenia na stropnicu auta?
Ďakujem.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kulna
23.06.25 16:14
hodnocení

0x

jir
hodnocení

0x
Hlavně nepoužívat chemopren ve spreji! Já tu chybu udělal.

k2
hodnocení

0x

Je-li to odlepujici se stropnice na koncernu, tak to nevyresi zadne lepidlo.

kulna

Tak snad se ptá k vůli přečalounění, né?

Koupí sí čalounickou látku podlepenou tenkým molitanem a svépomocí nalepí na očištění korpus. Potom to opět vydrží 20 let.

hodnocení

0x
Jehlu a niť. U mé fabie to šlo a prošlo to technickou.
Nám to u fabky a oktávky drží špendlíky a minimálně jedno z nich už technickou s tím určitě absolvovalo. A ani to nějak neruší, člověk si zvykne rychle a vlastně si to uvědomím jenom vždycky když tady vidím dotaz na tohle téma:)

kulna

Proč jste nesundali i kovové rámečky pro malá zadní světýlka v madlách?

sundali sme co šlo mam pocit že tam rámečky nebyly aspon si nevybavuju že by tam byly toho bysme si všimli :)

kulna

Máte pravdu. Koukám, že tam opravdu nejsou.

jm
hodnocení

A drží to dobre?
Zatim nespadla ani moje ani stropnice u dcery a navic sem tím lepidlem dělal i tapeci dveří u svého vozu a taky drží
club-opel.cz/...

jm
hodnocení

A kolko baleni by som potreboval? Ja mam kombičko.
Máš to v návodu obě auta sou kombi stačili mi 2 spreje na stropnici a jeden na tapec dveří

hodnocení

0x

Ja som kúpil originálne lepidlo na to v pixli a je to polyuretánové lepidlo.

doplněno 25.06.25 23:14:

remam.sk/...

jm
hodnocení

A nepamätate si nazov?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]