Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký držák telefonu?

Od: ndmd odpovědí: 11 změna:
Dobrý den
Máte někdo tip na držák na telefon , který něco vydrží? ( Iphone 13 )
Ty přilepovací jsem zavrhl..
děkuji za jakýkoliv tip a přeji hezký večer

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nějaký magsafe držák rozhodně.
Na "neiphonu" používám taky už roky magnetický držák a nic jiného bych nechtěl.

hodnocení

0x

Jiří Bekr - Tři čtvrtě roku jsem testoval držák do auta . Stojí Brodit za to?

zde

hodnocení

0x

Po vyzkoušení několika typů jsem si koupil držák v Lidl schopu a jsem s ním jako s jediným spokojenje sice do mřížky topení ale lze nastvit dle potřeby a drží to v dané poloze.

Nejprv jsem se tyto, po špatné zkušenosti s držákem pořízeným v jednom autě, nechtěl , ale pok jsemmkoupil , po zkušenosti ještě druhý do synova auta.

A jaký držák do tohoto auta které nemá mřížku - s přísavkou na palubní desku?

A jaké auto toto nemá? Viděl jsem hodně, převrácený vůz hnoje koně s...t ... ale auto (nepočítám staré vejtřasky, tatry od 148 po 813 ) jsem neviděl!

Do mřížky topení nesnáším, polovička od toho krámu má u fabie vylamanou půlku lamel a když jezdila pár dní mojí oktavkou, i přes výslovnej zákaz to tam cpát jsem musel následně 2 opravovat:(
Zatím nejspokojenější jsem s přísavkou za stovku z ali nebo alegra. Sice brzo začal zlobit pružnej samodržící mechanismus, ale po úpravě napůl na pevno už v tom telefon drží spolehlivě a spodkem stojí pevně na palubce.

diesel.

Nevím proč se mi neuložil odkaz.

Jinak jsem měl na mysli dacii - ta mřížku nemá.

jara*
hodnocení

0x
Wg30 držák na mobil

hodnocení

0x

Na co držák? V době kdy funguje Androidauto a CarPlay (pro Android a iOs) mám tlf v kapse a nemá žádný problém!

A když je tlf v kapse, tak vidím na jeho display?

p.Satame, ne každý má auto s těmito "vymoženostmi", určitě jezdí víc aut bez tohoto nežli s tímto.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]