Dobrý den Máte někdo tip na držák na telefon , který něco vydrží? ( Iphone 13 ) Ty přilepovací jsem zavrhl.. děkuji za jakýkoliv tip a přeji hezký večer
Po vyzkoušení několika typů jsem si koupil držák v Lidl schopu a jsem s ním jako s jediným spokojenje sice do mřížky topení ale lze nastvit dle potřeby a drží to v dané poloze.
Nejprv jsem se tyto, po špatné zkušenosti s držákem pořízeným v jednom autě, nechtěl , ale pok jsemmkoupil , po zkušenosti ještě druhý do synova auta.
Do mřížky topení nesnáším, polovička od toho krámu má u fabie vylamanou půlku lamel a když jezdila pár dní mojí oktavkou, i přes výslovnej zákaz to tam cpát jsem musel následně 2 opravovat Zatím nejspokojenější jsem s přísavkou za stovku z ali nebo alegra. Sice brzo začal zlobit pružnej samodržící mechanismus, ale po úpravě napůl na pevno už v tom telefon drží spolehlivě a spodkem stojí pevně na palubce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.