Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jízda z Rakouska do Chorvatska přes Slovinsko

Od: slavo® odpovědí: 16 změna:

Pokud řidič pojede s vozidlem do 3.5 tuny po slovinské dálnici misí mít dálniční známku.

Ale existují dvě do výšky na první nápravou do 1,3 a nad 1.3 m

Ale ta výška od první nápravy je kam?

A proč jsou dvě ceny - z důvodu hmotnosti, že vyšší vozidlo je těžší?

Ale elektromobil může být těžší než dodávka

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

thetruth
hodnocení

4x

Google stávkuje?

cebia.cz/...

A na e-vinjeta je konfigurátor, kde lze přes výrobce a model najít ta vozidla, kterých se to týká.

hodnocení

Ale stejně z toho obrázku nelze přesně zjistit kam je těch 1,3m

thetruth

"A na e-vinjeta je konfigurátor, kde lze přes výrobce a model najít ta vozidla, kterých se to týká." !

A pokud člověk neví, kdykoli se může obrátit na jejich support. Tím to považuji za vyřešené, psát tam za vás nebudu.

hodnocení

To ani nevyžaduji.

hodnocení

1x

Pan thetruth Vám to popsal a dal i odkaz na obrázek. Já to tam vidím, jak se to měří, Vy ne?

Nad středem předního kola změříte 1,3metru. Je tam ještě vozidlo, platíte více, není již vozidlo platíte méně

Jízda z Rakouska do Chorvatska přes Slovinsko
thetruth

Ono by se stačilo podívat na ty stránky e-vinjeta, slovinci to dokonce pro nás mají česky. To je tak, když někdo raději píše dotazy, než se zkusit podívat sám. A na Google vyskočí hned ta Cebia, kde to mají dle mého dobře popsáno. Za tu dobu sepisování dotazu už mohl mít zjištěno i objednáno.

hodnocení

Tak tomu už vůbec nerozmím.

Obrázek je od vozovky a Vy píšete nad středem předního kola.

@slavo: Tak se zkuste zamyslet a nevymýšlet blbosti!
Měří se nad středem předního kola, ALE OD VOZOVKY!

thetruth

Asi bych doporučil zůstat v ČR. Jestli je už tohle tak neřešitelný problém, tak nevím, jak si chcete poradit se zbytkem, nedejbože nějakým problémem po cestě. Loni jsme jeli do Chorvatska, dálničky (CZ, Rakousko, Slovinsko) jsem měl koupené od počítače do 20 minut. Za dalších deset minut cestovní pojištění pro osoby přes apku, doplňkové pojištění na auto přes svého poradce na tři maily. Tedy za tu dobu, co tu diskutujeme, jsem měl prakticky odpapírováno - ubytování přes Booking jsem měl již delší dobu zajednáno.

Slavo, asi toho máte moc, samý dotaz na spoustu věěcí.

vidíte obrázek, na kterém je to přesně udedeno? Já nepíšu od středu kola, ale nad středem kola.fakt to nechápete?

hodnocení

Asi je toho dnes už na mě moc - je pátek.

Slavo, musíte omkezit některé dotazy, pak to stihnete..

Přeji Vám, krásný víkend a teplou vodu v bazénu. :)

Už chybí jen koumák, co přijde s řešením přední kola kvůli pár centimetrům navíc vyfouknout :)

bery, dobrý...*palec*

Díky, není to úplně z mojí hlavy, vzpomněl jsem si, jak jsem před lety kupoval přívěs, malej Poláček, stál v garáži, kam ho kvůli výšce vrat strkali s prázdnýma gumama ( uvnitř zase nafukovali).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]