Nejste přihlášen/a.
Ta uzavírka mostu v Roudnici mi dává pořádně zabrat. Tuto neděli jsem si zapomněl navigaci na chalupě a tak jsem kolem Spomyšle bloudil. Mám ještě jednu navigaci a sice SENCOR SNV350. V manuálu je napsáno, že software a mapy nejsou upgradovatelné. Znamená to, že v mapě ČR nebudou zakresleny nové silnice? To by pak byla tato navigace prakticky nepoužitelná. Nebo někdo ví, jak upgradovat mapy z internetu?
Ještě bych doplnil : Prohlédl jsem SD kartu k navigaci a našel jsem na ní v adresáři backup tyto soubory :
CzechRep.fbl ... Czech - republic - r3 - tomtom - 2011 - 06 - 110829.fbl
Je to zřejmě mapa ČR z roku 2011, nedala by se stáhnout aktuální?
Zeptám se fakt blbě: Ty nemáš smartphone a aplikaci mapy.com?
Ten Sencor a ostatní navigace, které nemají online mapy už jsou přežitek!
Smartphone mám a v něm aplikaci mapy také, ale neplatím si připojení na Internet přes SIM kartu. Bude mi ta aplikace fungovat v autě i když jsem offline?
Teoreticky by asi upgrade mozny byl, prakticky to nebude dnes uz tak jednoduche. A navic pokud se takto ptate, tak sam to asi nevyresite...
A jakou radu cekate? V dnesni dobe uz bude velky problem nekde nejakou aktualni a funkcni mapu stahnout (legalnost takoveho cineni naecham na moralistech) a samotne "rozchozeni" "nove" mapy nemusi byt taktez uplne trivialni...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.