Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna předních tlumičů

Od: andy odpovědí: 4 změna:
Dobrý den chtěla bych se zeptat v pátek chlap s kamarády měnili přední pružiny + ještě k tomu něco (staré pružiny praskly). Ten den a následující auto ok. Včera jsem jela do obchodu a na levé straně při jízdě jak kdyby něco polupávalo, ale slabě. Šlo to slyšet jen uvnitř auta z venku ne. Nevíte co by to mohlo být? Třeba nějak něco špatně dotažené? Volala jsem to chlapovi a ten řekl že mu to dělalo i když jel v neděli pro kámoše. Děkuji za odpověď

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kmet
hodnocení

0x

Chce to určitě zkontrolovat, je to McPherson? Lupe jenom při jízdě (ne při houpání s autem v klidu), lupe to jen při zatáčení? Lupe to při předjíždění nerovností? Při otáčení volantem v klidu? Pak auto zvednout a podle zjištění se koukat.

asd1
hodnocení

0x

Možností je dost..

Zajeď na STK, tam ti to za pár stovek najdou přesně. Pak to těm pitomcům hoď na hlavu ať to předělaj, resp. lepší je jim to do ruky už nedat, ale sehnat někoho kdo umí, což je ca 10% autoservisů a ještě o něco menší procento kutilů

andy
hodnocení

No celkově při jízdě, ale tam kde byla 30 tak ne. A jo taky jsem říkala aby se to nezsypalo úplně. To je tak když chce chlap ušetřit:-D radši s tím zajedu do servisu no. Díky moc
asd1

Lamy jsou i v servisech, to si moc nevybereš.. Zaplatit servis neznamená jistotu že to bude OK, přestožeč by mělo.

Už jsem viděl po servisu péro vzhůru nohama (který drhlo o kastli, takže už při vyjetí z heveru na to mechanik musel přijít, i tak to zákazníkovi předal jako OK)

Taky to s prací nemusí souviset a že to začlo po výměně péra je náhoda...

Ale spíš tam něco podělali.. Napadá mě třeba poškozený homokloub když náboj z těhlice vyndavali jebáním kladivem do náboje, podobně vymlátili čep řízení apod. Taky kloub tyčky stabilizátoru nemusel přežít demontáž/ montáž, to taky umí pěkně klepat, to bych dokonce tipnul jako pravděpodobné...

Můžeš sem napsat detaily jaký auto/ rok/ motorizace, co všechno/ co přesně se měnilo - jaký konkrétní díly použili včetně čísel dílů (najdeš na faktuře nebo krabicích , jak to dělali, jestli proběhla kontrola geo atd. Bez toho to je na dálku věštění z koule...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]