Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je možné s řp B řídit automat?

Od: moto odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

je možné s řp B řídit poloautomat jako má Yuki Snake/Smile? Jaké máte s uvedenou motorkou zkušenosti?

Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zkusenost zadnou, s B legalne nelze.

Zakon mluvi jasne o automaticke prevodovce, nikoliv o automaticke spojce.

V praxi to ale nikdo urcite resit nebude. Vzdyt koho by to napadlo, ze 125ccm skutr bude mit neco jineho nez variator.

fik
hodnocení

1x
Nemůžete. V papírech to má napsáno "poloautomatická" převodovka.
Zkušenosti - motor bude ok, je to klon Honda Monkey. Nejvyráběnější motor na světě, číňani ho fakt umí. Zbytek je loterie. Moje zkušenost u Yuki je špatná. Zpracování všeho krom motoru odpovídá (nízké) ceně.

makk
hodnocení

1x

Někde jsem četl, že motorka mimo jiné nesmí mít ovládání nohou, pokud s ní chcete jezdit s B.

hodnocení

0x

Zkuste si nalézt, co píšou odborníci z CEBIA.

Motocykly s automatickou převodovkou (skútry) se spalovacím motorem do objemu 125 ccm a do výkonu 11 kW.

Porovnejte to se zápisem v techničáku u Yuki Snake/Smile.

Zkušenosti s jednostopým vozidlem moc nemám, páč jsem naposledy jezdil na starém pionýru, zhruba před 45 lety.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]