Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Katalyzátor - chyba P0420

Od: jirkak odpovědí: 0

Zdravím, začala mi svítit ikonka motoru. Zajel jsem si na diagnostiku a vyhodilo to chybu P0420... Pán mi řekl, že to bude možné obejít softwarově, ale že oni to neumí. Bojím se, že budu muset měnit celý katalyzátor, což by stálo třetinu auta... Že by auto ztrácelo výkonnost mi nepřijde, celkově mi nepřijde, že by to mělo vliv na jízdu atp. Myslíte, že v tento moment to bude lepší obejít nebo nechat vyměnit? Chtěl bych to jen obejít softwarově, STK bych si zařídil. Suzuki Swift sport 2007, najeto cca 175k km. Do toho je tam problém při řazení, občas nejde dát 1 a nebo jde hodně přes sílu, to platí i ostatních převodových stupňů, ale ne v takové míře (zase to nemá vliv na jízdu, jezdí normálně), S tímhle jsem byl v autorizovaném servisu a nic nenašli, napadlo mě, že bude potřeba odvzdušnit spojku. Nebo je možné, že by to mělo spojitost s katalyzátorem? Kdyby někdo dokázal poradit z toho všeho, co jsem tu vypsal, SNAD TO DÁVÁ smysl, kdyby ne, upřesním. Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]