Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fabia 3 1.0 TSI - dunění při zatáčení doprava

Od: karel odpovědí: 3 změna:
Ahoj,
vlastním Škoda Fabia III s motorem 1.0 TSI a při zatáčení vpravo se při akcelareaci ozývá dunění - jak kdyby se sbíral motor z nízkých otáček i když je vytočený třeba na 3-4 tis. ot. Občas při prudší akceleraci a zatáčení vpravo se ozve i rezonování od podvozku. Děje se opravdu jen při zatáčení vpravo, jinak rovina i zatáčení vlevo je naprosto bez problému. Poradíte mi prosím, kde by mohl byt zakopaný pes? Napadl mě záchyt reakce (silentblok převodovky)?
Dekuji moc a přeji krasny den
Karel

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

já bych obhlídl vejfuk jestli někde neni utrženej ze závěsu nemele se nevrže nerezonuje nefouká

karel
hodnocení

Ahoj, děkuju. Výfuk vypadá v pohodě. Žádná netěsnost a držáky jsou v pořádku.

tak levej vnitřní homokloub ty se ozejvaj při akceleraci koukni jestli ta poloosa nemá vuli jestli neni poškozená náká manžeta to by mohlo naznačit že se tam dostalo vlko a odešel

pokud sou manžety plastový a né gumový tak bych pod ně taky kouknul

zved bych kolo otáčel s nim a poslouchal jestli to nekde nešustí nedrhne zda když chytim přední pružinu neucejtim náký vybrace

dál bych to kolo sundal a kouk jestli za kotoučem neni nákej bordel či rez obvikle když uhnije krycí plech tak to tam napadá a vyluzuje ruzny zvuky

kouknout jestli při vytočení kola to někde neškrtá o podběh - možnost že rupla pružina a sedí to níž než má

proste ten předek okouknout co se dá

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]