Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Typ motoru PS12

Od: hurakan odpovědí: 6 změna:
Dobrý den,
v našem SDH máme stříkačku PS12. Nedávnona jedné soutěži někdo přišel s tím, že motor nemá obsah 1,2, ale 1,5. Údajně se to pozná podle žebrování bloku motoru. Rok výroby mašiny je 1989 a jedná se o typ 7211 (štítek a čísla na motoru přikládám na fotografiích). Žádná
úprava motoru na stříkačce neproběhla. Co jsem si našel, tak žebrování není jednoznačné rozlišovací znamení. Lze tedy přesný typ motoru nějak zjistit? Nebo je jediná varianta nechat změřit objem? Děkuji

Typ motoru PS12
Typ motoru PS12 #2
Typ motoru PS12 #3

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Tady spousta info o stříkačce třeba z toho poznáš co máte
pozary.cz/...
Tady fota s motorem 1500 taz
Koukal sem i na fota stim slabsim motorem a typuju to že mate tu patnáctistovku hasicskavyzbrojna.cz/...

trtr
hodnocení

0x
Zdravím, to je zajímavé, dotaz tu byl už loni, viz hledání.
hurakan
hodnocení

Omlouvám se, nepodařilo se mi to dohledat, myslel jsem že byl dotaz smazán .
trtr
V pohodě, viz:
poradte.cz/...

ja1
hodnocení

0x

Máte na mysli údaj Q 1200 l/min? To není objem válců motoru ale dodávané množství 1200 litrů (1,2m3) za minutu a H je dopravní výška 80 metrů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]