Zdravím,mám dotaz,nemáte někdo zkušenost s motorem 1.0 TSI 81kw ve scale?Přítelkyně ji má a dneska sem sní jel a při přeřazení z jedničky na dvojku a trojku auto jakoby dost cukne,pak ze čtyřky na pětku a na šestku už je to v pohodě,je to u tohoto motoru normální jev?Přece jen je to tříválec ale nevím.Nejdriv sem myslel že to dělá přítelkyně ale pak sem stim jel i já a kamarád a dělá to všem
To jsou otáčky tak na městský autobus Karosa anebo starý diesel a néé na benzínový třívalec..Zkuste to víc vytočit a pak dejte vědět..Ten motor vpodstatě dávíte vy..těmi nízkými otáčkami.
Nevím, jestli se to týká i konkrétně tohle motoru, nejel jsem s ním, ale kdysi jsem četl, že snad se zmáčklou spojkou dohání kvůli rozjezdům chybějící kroutak zvýšeným volnoběhem 1300ot/min, takže by bylo logické, že při podtoceni na nižší otáčky se musí vztekat, respektive při řazení je nenechá spadnout níž a cuká to.
Dobrý den. Dnes ráno při cestě do práce jsem se soustředil při řazení z 1 na 2. Sledoval jsem otáčkoměr a nejčistější přeřazení bylo při otáčkách 3500. Mám Fabii 3 kombi 1.0 TSI 70 kW - pětirychlostní.
Při ranní cestě do práce se na otáčkoměr moc nesoustředím, radši na provoz, nejčastější přeřazení přichází, když motor přestává táhnout, kolem 6t Octavia 1,6 benzín/lpg.
Tak si to zkoušejte při různých otáčkách. Když cukne tak je cítit jestli cukne tím že zatáhne, tedy vysoké otáčky a nebo zpomalý. Tedy nízké otáčky. Já to také pokaždé netrefím, a tak se spojkou pracuji opatrně. Jde to. Chce to cvik. Dělá to i Fabia 3.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.