Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
je možné, že mi autoservis řekne, že oprava hlavy válců u fabia 1.4mpi 50kw může stát až 60 tisíc kč? Toje úplně nereálné.. Maximální částka 20 tisíc, práce na 5 hodin dle shlédnutí všech videii na youtube i zahraničních, je tomu tak?
Díky
10k dáš v běžným servisu jen za výměnu těsnění hlavy a to ještě bez rovnání, generálka typu ventily a hydroštely 20k+
Teď jedu do servisu kde to udělají za 20 tisíc komplet , zajímavé v Brně
S prasknutým těsněním jezdím již 6. rokem - uvidíme.
Já si dělal sám (na jiném) a dohromady jsem za to dal 5000kč! 2 500 -materiál (vše VR-pod hlavu pod víko, pod svody + šrouby hlavy, akorát pod sání jinou zn,dále komplet rozvody, včetně oleje, ftrů a chladicí směsi+ nějaký technický benál). V servisu pak otlakování a případné orovnání hlavy + výměna gufírek ventilů s příp. zabroušením-další 2500kč.
Celková cena 22 tisíc S DPH.
10 600 kč práce - 18 hodin
Všechny těsnění, šrouby, všechny nové hadice kromě té která vede od termostatu do chladiče, rád bych ji sehnal, je hotová :D.
Po 100km začala svítit kontrolka MAZÁNÍ, všechno mazalo, ale raději jsem zastavil a koukl do motoru/poslech. Vše OK.
Změřit tlak oleje, do tý doby nejezdit! Může to být chyba čidla tlaku, nebo taky ucpaný sací koš bordelem..
Komplet sada těsnění + šrouby hlavy vše VR je za 2k, kolik stály hadice příp. olej, rozvody rovnání hlavy, nový termostat atd nevim. Udělat to za pár hodin pečlivě, to by musel být supr mistr mechanik = desítka za práci je OK.
Obecně dvacka je dnes naprosto normální cena, komu se nelíbí tak si to může udělat svépomocí za cenu materiálu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.