Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Navigace v telefonu

Od: petr7 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Máme navigaci v telefonu. Při nastavení přesné trasy to hlásí za jízdy vícekrát otočte se. Dříve problém nebyl a navigace dovedla přesně do cíle. Jak problém opravit? Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Problém bude spíše ve zhoršené přesnosti GPS telefonu. Navigace z ní jen přebírá data o vaší aktuální poloze. Starý mobil mi to občas taky dělal, nebo "jel" po souběžné silnici o několik metrů vedle. Většinou pomohl restart. Případně se podívejte do nastavení polohy, jestli tam nemáte něco zakázáno.

Přesnost taky může zhoršovat špatné umístění mobilu v autě, vyhřívané čelní sklo, ale klidně i nekvalitní nabíječka, která způsobuje rušení.

thetruth
hodnocení

0x

Dobrý den, mám červené auto a dneska ráno nejede. Jak to opravit?

Obecně bug v navigaci nebo problém telefonu, který nedostatečně chytá GPS signál a navigace nedokáže udržet cestu a směr.

hodnocení

0x
A jedete opravdu správným směrem podle navigace? :)

hodnocení

0x
Může to být mobilem a může na to mít vliv i to, že pár set km od nás na východ je teď GPS masivně rušena.
Můžete si stáhnout aplikaci, která ukazuje, s jako přesností vám GPS aktuálně v autě funguje.
Poslední měsíce mi to dělá taky. Hlavně když jedu pomalu, nebo stojím v koloně, tak mi poloha auta ve Waze začne skákat po okolních ulicích a navigace dává nesmyslné pokyny. Takže jsem pokyny vypnul a aktivní mám jen upozornění na nebezpečí a radary.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]