Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektrická ruční brzda

Od: zdeneknovotny odpovědí: 6 změna:

Zdravím mám Scenic 2 koupený z Rakouska, včera jsem měl auto v servisu na výměně oleje, filtrů, zadních kotoučů, brzdy a výměna kol. Vše v pořádku, auto jezdilo tak jak má bez jediného porblému a když jsem si pro auto byl svítí ruční brzda auto hlásí stop a vyžaduje znovu SERVIS ruční brzda vůbec nereaguje (mrtvá)

V manuálu jsem našel návod, jak ruční elektrickou brzdu odblokovat přes kufr. Opraví se to tím popřípadě vymaže to tu chybu nebo to tím ještě víc pokazím.

Děkuju za každou zpětnou odpověď Zdeněk :)

Elektrická ruční brzda

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

2x

Reklamuj. Pojebali výměnu kotoučů. A počítej že se budou cukat, možná tě i zkusí stáhnout o novou el. ručku za pár kolíků...

Detaily o el ručce an Scénicu na kosočtvercovým fóru...

Přesně tak
Pod to se podepisuju!
Když už něco dělají hlavně pro někoho, mají věnovat pár minut aby si zjistili nějaký info co vůbec opravují.
Jenom povolovači a utahovači šroubů a matic
trtr
Jj, dneska toto odhadují na cca 80℅ servisů, včetně některých origo. Opravdu není výjimka, že auto odjede v horším stavu, než přijelo.

hodnocení

0x

Přesně, přesně přesně! Tohle a legendární motor dCi + elektronika mě a mé kolegy opakovaně týralo skoro rok a půl, kdy jsme měli služební Rencky. Servisováno v autorizáku, ale pořád se na tom krámu něco mršílo. Řešení bylo jediné - Rencky šli z firmy a naštěstí nikdy víc! Od té doby jsem už nezažil, že by mě auto nechalo někde v polích čekat na odtah

mathew
hodnocení

0x

V první řadě jste s tím vůbec neměl odjet a ani to přebrat a platit, ale na to všechno už je pozdě. Samo se to určitě neopraví, protože to rozbil servis nebo to jenom nenastavil. Teď bohužel budou tvrdit, že to s tím nesouvisí a máte si to zaplatit sám. Sice asi existuje šance, že ten spor u soudu vyhrajete, ale bude to na dlouho

hodnocení

0x

Zatáhnutím za táhlo pro odblokování elektronické ruční brzdy se neopraví nic. To slouží jen k tomu, aby bylo auto možné odtáhnout, pokud by se sytém pokazil a auto zůstalo trvale zabržděné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]