Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem moped magnet Korado a chci ho rozebrat a celý opravit bude to trvat cca 3 měsíce.Musim pojistit ihned i když jezdit nebudu nebo stačí až bude pojízdný?
Ještě koukám na tu mašinu a říkám si, zda by vůbec stálo řešit pojistku na tak krátkou dobu. Kolik bude roční pojištění? 500? 1000? Za ten kvartál nepojištění bude úspora tak na 1-2 kafe. Ano, zbytečná pojistka ale na druhou stranu ušetřený čas chozením na úřady a admin poplatky a ztráta času budou asi vyšší než úspora samotná.
Tomkk, poplatek máte dobře napsaný, po mě chtěli ještě další prachy, když poté budu požadovat stejnou značku. Jelikož vozidlo bude v depozitu navždy, tak jsem nechal značku skartovat.
i když jezdit nebudu nebo stačí až bude pojízdný***Musíte, toto zdůvodnění platilo do roku 2015. Od té doby musí být každé vozidlo, které je v registru pojištěno. Jsou i vyjímky, ale to Vy nesplňujete.
trochu mne to zajímalo a hned jsem narazil na ten -maGnet-to g tam nepatří-takže to nemusí na STK ale pojistku 200Kč na rok - pokud s tím půjdete na cestu tak pojistku to mít musí-otázkou je že píšete že to budete 3 měsíce spravovat a chcete ušetřit-ale na rovinu kdyby to byly tisíce ale je to pár šestek takže já bych to nekomplikoval a zaplatil...pěkný den
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.