Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autobaterii do 60 ah/12v, od kterého výrobce

Od: lipanpan odpovědí: 12 změna:

Zdravím, a prosím o radu: mám 1 Fabii 1.2-47kw- benzin. Od kterého výrobce koupit autobaterii 55- 60 Ah/12 volt. Málo jezdím,měsíčně tak max 350km, většinou kolem komína. Dík za info, hezký den Františěk

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vernon
hodnocení

2x
V dnešní době je to už jednoduché. Exide...
trtr
Tak, tak Exide.

re4zon
hodnocení

2x
Kvalitni exide/banner. Pokud ma vydrzet chvili, tak nejlevnejsi co jde sehnat.

jir
hodnocení

0x
Měl jsem baterii Powerbat, technologie Ca-Ca a vydržela mi 11 let od roku 2011 do 2022. Další jsem kupoval opět Ca-Ca znacky AK Power, je na ní obrázek s koněm. Je tam tři roky a OK. Auto je pětiválec 2 litr.

jm
21.05.25 20:51
hodnocení

0x
Maff

bear
hodnocení

0x

Exide a ideálně EFB.

Lépe větší kapacity. Vydrží déle a pro elektrohydroservo je to ve Fábii 1 nejlepší. Bere totiž i 60-70A krátkodobě při prudkém zatáčení a studeném oleji v servu.

hodnocení

0x
Já měl Exide , obyčejnou a byl jsem rád, že mi zuby nehty sloužila 3roky..
bear

A koupil jsi ji v supermarketu, kde ležela 2 roky bez nabíječky nebo v autodílech na podzim a zimu, kdy je největší obrat?

Dobíjení ti fungovalo?

Nenechal jsi ji vybít a pak nechal tak den?

Potom se odporoučí každá baterka a na značce nezáleží. Stejně jako spojka se dá spálit za pár km špatným zacházením.;)

hodnocení

0x
Ja bych byl s exide opatrnej uz se mi nekolikrat stalo že 4 roky a šla do kytek
Osobně mam 8 rokem Bosch S3 a zatim se k odchodu nemá a až odejde pudu zas do Bosch
bear

Kupuju všem jenom EFB a AGB. Žádný problém. Ty obyč neznám. Nekupuji.

lipanpan
hodnocení

Zdravím. Mám též Exide premium 540 Ah.Koupena u prodejce akumulátorů. Pravidelně dobíjena, a už 3roky 2měsíce.Přestává držet napětí,proto se ohlížím po nějaké nové.Uvažuji o Banner Power Bull, 60 Ah/12v. Je sice dražší o 4 stovky než klasické baterie, snad vydrží déle. Má i větší váhu (asi 15kg) než 12kg u 50Ah.

Díky za odpovědi.

makk
hodnocení

0x

Taky hlasuju pro Exide nebo Banner. Léta jsem kupoval Varty, ale ty dnes už nestojí za nic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]