Dobrý večer, všímám si čím dál víc že mi auto vydává od přední nápravy občasné rány. Nedělá to při každém přejetí nějaké nerovnosti ale jen občas. Měl jsem sundané kolo, dlouhou tyčí jsem zkoušel vůle v čepech a tyčkách stabilizátoru. Čepy se ani nehly. Po té jsem už ze zoufalství zkusil hýbat nahoru a dolů s celým kolem jakoby auto jelo a kolo pružilo a hurá objevil jsem takové rámy když jsem stlačil tlumič (kolo blíž hornímu uložení) tak nic ale jakmile jsem kolo odlehčil (tlumič do původní polohy) tak to prásklo do tlumiče asi do nějakého dorazu předpokládám. Může takhle občasně bouchat tlumič a když ano tak má to nějaký vliv na auto? Protože auto neplave ani nic jiného, drží jak přibyté.
Ano tlumič múže mlátit a když vidim ten silent tak taky výměna Tlumiče oba i s uložením ja bych dal i novy péra když už a ty silenty taky na obou stranach
Silent ramena KO, je i utrzenej, tipuju že mlátí rameno o napravnici.. celý je to zraly na generalku, já bych dal nový cely ramena ( nez se sr.s lisovanim a mas novy i kulovy cep..),tlumiče,péra i horní lozisko.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.