Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, australského řidiče kamionu poznáte na první pohled podle toho, že svůj stroj zásadně řídí po levé straně vozovky, což si americký a kanadský řidič kamionu nemůže bez porušení dopravních pravidel dovolit. Zdravím!
Svého času jsem jezdil stopem po Evropě a USA a dost kamioňáků mi zastavilo, často proti firemnímu zákazu - problém s nepojištěním spolujezdce při nehodě, protože jim chybí pokec s lidmi. U mě navíc hrála roli malá česká vlajka na báglu, jak bylo v té době u stopařů v Evropě běžné. Mé poznatky z té doby:
Kamioňák je většinou muž 30-60 let, často z východní Evropy. Žen je mezi nimi minimum.
Vyšší výskyt je na truck stopech (odpočívadlech pro kamiony).
Oblečení - pohodlné
Povaha - spíše samotář (povaha tohoto zaměstnání se blíží námořníkovi), někteří mají s sebou přítelkyně nebo manželky, někteří jsou gejové
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.