Nejste přihlášen/a.
Jsou nějaké rozdíly mezi řidiči kamionu v Kanadě USA a Austrálii jdou tito řidiči nějak poznat ať už osobním vzhledem nebo stylem oblečení atd. Děkuji.
7x
Dobrý den, australského řidiče kamionu poznáte na první pohled podle toho, že svůj stroj zásadně řídí po levé straně vozovky, což si americký a kanadský řidič kamionu nemůže bez porušení dopravních pravidel dovolit. Zdravím!
0x
Svého času jsem jezdil stopem po Evropě a USA a dost kamioňáků mi zastavilo, často proti firemnímu zákazu - problém s nepojištěním spolujezdce při nehodě, protože jim chybí pokec s lidmi. U mě navíc hrála roli malá česká vlajka na báglu, jak bylo v té době u stopařů v Evropě běžné. Mé poznatky z té doby:
Kamioňák je většinou muž 30-60 let, často z východní Evropy. Žen je mezi nimi minimum.
Vyšší výskyt je na truck stopech (odpočívadlech pro kamiony).
Oblečení - pohodlné
Povaha - spíše samotář (povaha tohoto zaměstnání se blíží námořníkovi), někteří mají s sebou přítelkyně nebo manželky, někteří jsou gejové
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.