Nejste přihlášen/a.
Nějak začíná zlobit vstřikování u Renaultu, motor K4M 838, špatné starty, hláška o servisu... Auto je zánovní, do cca 80tis km, jinak bez závad a problémů, průběžná péče. Nechám vyměnit palivový filtr /průběžný zavěšený v nádrži).Uvažuji, že by se hodilo preventivně nějaké aditivum do benzinu na čištění vstřikovacího systému. Nabídek je mnoho, ale věřit všemu nelze. Lze doporučit nějakou reálně osvědčenou značku čističe?
Děkuji
Piksla na nádrž u benzínu spíš perly sviním, lepší je málo ale dlouhodobě..
Spíš změřit tlak paliva na liště jestli to neni čerpadlem/ regulací tlaku, Vstřiky spíš ven, stříknout proti akrtonu jak rozprašujou a jestli všechny stejně, když čistit tak v ultrazvuku.. Kabeláž + konektory ke vstřikům..
A taky to může být úplně jinde... Napoví barva svíce jestli to je na jednom válci nebo na všech. Rovnou změřit odtrh, pokud maj termín tak dát nový, osobně mám nejradši NGK nebo Bosch
Já už bych se bál dávat celou pixlu. Nedávno jsem měnil palivové čerpadlo a těsnící manžeta z gumy rozpraskaná a kousky měkké jak plastelína, že se dali rozetřít v prstech na černý šmír.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.