Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám dotaz ohledně disků a pneumatik na autě. Mám na autě nasazené ALU disky o rozměrech 6.5J x 15 H2 ET43 s pneumatikami 195/65 R15.
V TP mám momentálně zapsáno/povoleno : 6.5J x 15 H2 ET43; 205/60 R15 91H, tedy disky jsou v TP zapsané, ale pneumatiky nikoliv.
Můj dotaz zní, zdali je problém jezdit na těchto pneu, ikdyž v TP jsou zapsané dokonce větší nebo jestli pneu 195/65 R15 zapsat společně s disky do TP, případně jak složitý je postup - jestli není lepší pořídit jiné pneu.
Děkuji moc za případnou odpověď.
Na autě můžete mít jen to co máte v TP. Můžete oslovit výrobce nebo dovozce, který vám za poplatek (před cca 10 lety to bylo 2000.- ) vydá oficiální papír s rozměry všech pneu použitelných na konkrétním autě a pak si můžete nechat dopsat do TP ty, které tam ještě nemáte. Ale nikdo vám nezaručí, že tam budou ty o které vám jde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.