Dobrý den, neví prosím někdo k čemu slouží žarovka vedle zásuvky. Dnes jsem nastartovala, žárovka začala svítit červeně, všechna světla v autě zhasla, po vyjetí začala žárovka blikat, po pár metrech přestala svítit a vše se v autě opět rozsvítilo. Nevíte kde se stala chyba?
Můžem kouknout do manuálu, zda je to origo či dodělávané.
doplněno 12.05.25 14:36:
Koukám, že to je IBIZA a někdo to tam asi dodělal, protože standart z fabriky to není a nemá tm být.
Co to je nejde zjistit. Jen rozebrat a podívat se co a kam vede cosi cizího.
lenka123
Ano, Ibiza rok 2014, auto mám rok, takže netuším, co tam předchozí majitel nechal dodělat. Jinak je tam ještě dodané nezávislé topení, ale to s tím asi nesouvisí, tak asi zajet k autoelektrikáři...
bear
Ano, nejlépe tak.
Mohlo se jednat klidně o firemní vůz a kontrolka patřila třeba ke sledovacímu zařízení na knihu jízd či je to nějaká dodělaná indikace světel nebo něčeho jiného. To napoví až kam vedou dráty a na co.
Ponechat či zrušit podle povahy, co to je a zda je to stále užitečné či nikoliv.
lenka123
Děkuji, ještě mě napadlo, jestli už nemůže být slabá baterka
bear
Hele, cokoliv. To záleží, co je za tím .
lenka123
Jasný, díky a uvidím co to tedy bude za překvapení
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.