Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

K čemu patří tato žárovka

Od: lenka123 odpovědí: 10 změna:
Dobrý den, neví prosím někdo k čemu slouží žarovka vedle zásuvky. Dnes jsem nastartovala, žárovka začala svítit červeně, všechna světla v autě zhasla, po vyjetí začala žárovka blikat, po pár metrech přestala svítit a vše se v autě opět rozsvítilo. Nevíte kde se stala chyba?
K čemu patří tato žárovka

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Tipuju nějakej dobastlenej imobilizér a začal zlobit ...

bear
hodnocení

0x

Co je to za auto.

Napište přesně!

Výrobce, model, rok

př.: Škoda Octavia 2004

Můžem kouknout do manuálu, zda je to origo či dodělávané.

doplněno 12.05.25 14:36:

Koukám, že to je IBIZA a někdo to tam asi dodělal, protože standart z fabriky to není a nemá tm být.

Co to je nejde zjistit. Jen rozebrat a podívat se co a kam vede cosi cizího.

K čemu patří tato žárovka #2
lenka123
hodnocení

Ano, Ibiza rok 2014, auto mám rok, takže netuším, co tam předchozí majitel nechal dodělat. Jinak je tam ještě dodané nezávislé topení, ale to s tím asi nesouvisí, tak asi zajet k autoelektrikáři...
bear

Ano, nejlépe tak. ;)

Mohlo se jednat klidně o firemní vůz a kontrolka patřila třeba ke sledovacímu zařízení na knihu jízd či je to nějaká dodělaná indikace světel nebo něčeho jiného. To napoví až kam vedou dráty a na co.

Ponechat či zrušit podle povahy, co to je a zda je to stále užitečné či nikoliv.

lenka123
hodnocení

Děkuji, ještě mě napadlo, jestli už nemůže být slabá baterka
bear

Hele, cokoliv. To záleží, co je za tím ;).

lenka123
hodnocení

Jasný, díky a uvidím co to tedy bude za překvapení

lenka123
hodnocení

Takže jen pro info, je to kontrolka nezávislého topení a byla to chyba relé.
bear
28.05.25 16:11

;)

Dík za vysvětlení, dost tazatelů na to prdí a už se neukážou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]