Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hagusy na střechu Octavie 4

Od: rick odpovědí: 2 změna:
Ahoj mám otázku skrz hagusy na střechu. Můžete mě někdo doporučit nějakou dobrou značku nebo případně vyplatí se je koupit přímo od škodovky? Jako úplně se mě zase za to nechce vypláznout ranec ale na druhou stranu nestojím moc by mě střešní nosič pak někde za jízdy odletěl..
Díky za tipy

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

2x

Asi by to chtelo poladit nazvoslovi. Hagusy se odjakziva rika "podelnikum", ktere jsou "soucasti" auta. Na ne pak montujete pricniky.

Pokud hagusy mate, tak staci prakticky jakekoliv pricniky. Drzet to bude. Pokud hagusy nemate, tak by nejake znackovejsi (byt treba ne original Skoda) byly asi na miste z duvodu upevneni a nedokurveni karoserie...

bear
hodnocení

0x

Neuděláte chybu s příčníky od Thule.

Hakr je na úrovni, kdy si to vyrobí i lepší kutil sám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]