Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jake auto koupit

Od: karel5* odpovědí: 12 změna:

Zdravím všechny,

uvažuji o koupi auta .Líbí se mi PEUGEOT,ale jak jsem četl recenze,tak u PEUGEOTU je často problém s elektronikou.Byl bych rád,kdyby jste mi napsali vaše zkušenosti s jakým autem jste spokojeni,vím,že každý je spokojen s něčím jiným,ale i přesto prosím o radu a doporučení.Moc děkuji za vaše názory

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

2x

Pane Karle5 , každé auto má nějakou slabinu, dokonalé auto ještě nikdo navyrobil. Nedá se jednoznačně říct že Peugeot je celkově špatný, záleží o jaký model jde. Nejlepší je vybrat si pár aut , které líbí a udělat s nimi zkušební jízdu. Pak poznáte jestli vám vůz bude vyhovovat. Já kdybych chtěl koupit dokonalé auto tak by muselo být od 5ti výrobců.

karel5*
hodnocení

Já mám na mysli značku PEUGEOT 207 nebo 307SW.

Když se ti ty auta líbí, tak si je kup. Každej ti bude radit něco jinýho, každej má nějaký zkušenosti, jeden bude Peugeota chválit druhej nadávat.

ar*

Já bych se toho nebál a šel bych do ty 307SW.

hagen*
hodnocení

1x

Zdravím. Koupil sem si Peugeot 406 před dvěma měsíci. Nemám nic co by se mu dalo vytknout.A na naše tankodromy je to ideální auto. Ani s vybavenim neni žádný problem. Je to konfort,a nadá se nic než vřele doporučit.

erikch*
hodnocení

1x

pokud chcete kupovat novou kárku-obejděte si showroomy,abolovujte zkušeb.jízdy,a řešte poměr cena-výbava,akční slevy atd.Ojeté,nebudete-li jej kupovat "od bráchy",u kterého znáte styl jízdy,zodpovědnost se o auto starat apod.,bych volil koupi vybraného(ty zkuš.jízdy můžete nezávazně absolovovat u kterékoli značky a modelu) zvenku,formou indiv.dovozu-až na pár vyjímek bude tříleté auto zvenku ve stavu rok jetého tady(obrazně)-podstatný rozdíl v kvalitě silnic,paliva a bohužel většinou i fundovanosti servisních techniků ve zn.servisu...Navíc mentalita obyvatel zemí směrem na západ je se o svůj(ale i firemní)majetek řádně starat a zhodnocovat jej-neberou auto čistě jen jako věc,která má "jen"sloužit,jako je to hojně rozšířené u nás...

tomason*
hodnocení

0x

Focus II nepíšete jaký motor dost důležité a rok.

nespokojenyurednik
hodnocení

0x

toyota yaris dream

vosikac*
hodnocení

0x

Koupit Opel v Německu;)

news.auto.cz/...

buss
hodnocení

0x

Na to není odpověď, jako na nejlepší ženskou či chlapa. Jezdí a neprší do něj a je to... Ještě tak zahraniční testy co se týká poruch.

vlado1*
hodnocení

0x

Já jsem měl Peugeoty sice již tři (405,406 a 206) a řekl bych,že celkově jsem byl spokojený, ale tu 307 bych po zkušenostech 2 známých a přijímacího technika značkového servisu nedoporučoval.Jedno z nejspolehlivějších aut v této cenové relaci je Ford Focus, nyní v akcích až o 130 000 Kč levnější.

stirecek*
hodnocení

0x

Nejlepší způsob je si auto nejdřív vyzkoušet, projet a pak koupit. Vzhled je jedna věc a pocit z auta a jízdních vlastností druhá...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]