Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny,
uvažuji o koupi auta .Líbí se mi PEUGEOT,ale jak jsem četl recenze,tak u PEUGEOTU je často problém s elektronikou.Byl bych rád,kdyby jste mi napsali vaše zkušenosti s jakým autem jste spokojeni,vím,že každý je spokojen s něčím jiným,ale i přesto prosím o radu a doporučení.Moc děkuji za vaše názory
Pane Karle5 , každé auto má nějakou slabinu, dokonalé auto ještě nikdo navyrobil. Nedá se jednoznačně říct že Peugeot je celkově špatný, záleží o jaký model jde. Nejlepší je vybrat si pár aut , které líbí a udělat s nimi zkušební jízdu. Pak poznáte jestli vám vůz bude vyhovovat. Já kdybych chtěl koupit dokonalé auto tak by muselo být od 5ti výrobců.
pokud chcete kupovat novou kárku-obejděte si showroomy,abolovujte zkušeb.jízdy,a řešte poměr cena-výbava,akční slevy atd.Ojeté,nebudete-li jej kupovat "od bráchy",u kterého znáte styl jízdy,zodpovědnost se o auto starat apod.,bych volil koupi vybraného(ty zkuš.jízdy můžete nezávazně absolovovat u kterékoli značky a modelu) zvenku,formou indiv.dovozu-až na pár vyjímek bude tříleté auto zvenku ve stavu rok jetého tady(obrazně)-podstatný rozdíl v kvalitě silnic,paliva a bohužel většinou i fundovanosti servisních techniků ve zn.servisu...Navíc mentalita obyvatel zemí směrem na západ je se o svůj(ale i firemní)majetek řádně starat a zhodnocovat jej-neberou auto čistě jen jako věc,která má "jen"sloužit,jako je to hojně rozšířené u nás...
Já jsem měl Peugeoty sice již tři (405,406 a 206) a řekl bych,že celkově jsem byl spokojený, ale tu 307 bych po zkušenostech 2 známých a přijímacího technika značkového servisu nedoporučoval.Jedno z nejspolehlivějších aut v této cenové relaci je Ford Focus, nyní v akcích až o 130 000 Kč levnější.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.