Nejste přihlášen/a.
OCTAVIA 1 2003
Vyráběly se dva typy TORPED prava strana (spolujezdec) - plastový kryt pod stěrači. Verze EU a ANGLICKA.
EU měla na torpedu kryt nad kabinovýn filtrem.
ANGLICKA ho tam neměla.
Potřeboval bych poradit, jestli se dá, na ANGLICKÉ torpedo, ten kryt nějak připlepit, aby to bylo plnohodnotné jako EU verze.
Nebo se na EU musí použít pouze original pro EU?
Děkuji
Uplne nechapu, co ma byt vysledkem. Na RHD aute ten kryt neni, protoze ma "naopak" sterace. "Vyrabet" torpendo na LHD auto lepenim krytu na RHD torpedo mi prijde, pri jeho bazarovych cenach (od 300,-), ponekud krkolomne...
Muj osobni tip (vzhledem k unifikaci v automotive a konstrukcnimu reseni) je, ze to k sobe pujde. Nejvetsi otazka je, jak rozdelat stare (zda pujde nejak odrezat nozem ci pilovym listem) a cim to prilepit. Jedine, co me napada, ze bude drzet, je lepidlo na autoskla. To asi doma nemate, takze kdyz uvazim jeho koupi a minimalne hodinu casu s predelanim, tak jsme zase u otazky smysluplnosti takoveho pocinani...
Ano vím, že kryt tam není kvůli stěračům.
Zapomněl jsem napsat, že to mám nový, nepoužitý RHD kus (koupeny dávnější). Je to možné nalepit z LHD kusu?
dik
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.