Zdravím potřeboval bych poradit mám Opel Corsa c rok výroby 2003 a potřebuju pomoct co dělat se spojikovym pedálem když je moc nízko zabírá hrozně nízko a u pedálu není něco čím by se dal zvednout co se dá Stim dělat? díky
měl jsem podobný problém při prasklém talíři - lamela je ok, tam by to bylo "nahoře"... dělat se s tím dá to, že to vyměníte a to se dělá rovnou komplet
Před půlrokem jsem totéž měl na oktavce, ulomil se kus vypínacího talíře "obrácené" spojky, takže vypínala až na podlaze a ještě ne úplně, trochu unášela. A nebo je zavzdusnene ovládání, pokud je tam hydraulika. A jesrli je tam lanko, tak snad musí jít stelovat u převodovky, ale to asi těžko pomůže, pokud se krok změnil najednou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.