Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spojikový pedál záběr spojiky

Od: vasek2409 odpovědí: 2 změna:
Zdravím potřeboval bych poradit mám Opel Corsa c rok výroby 2003 a potřebuju pomoct co dělat se spojikovym pedálem když je moc nízko zabírá hrozně nízko a u pedálu není něco čím by se dal zvednout co se dá Stim dělat? díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

měl jsem podobný problém při prasklém talíři - lamela je ok, tam by to bylo "nahoře"... dělat se s tím dá to, že to vyměníte a to se dělá rovnou komplet

Před půlrokem jsem totéž měl na oktavce, ulomil se kus vypínacího talíře "obrácené" spojky, takže vypínala až na podlaze a ještě ne úplně, trochu unášela.
A nebo je zavzdusnene ovládání, pokud je tam hydraulika. A jesrli je tam lanko, tak snad musí jít stelovat u převodovky, ale to asi těžko pomůže, pokud se krok změnil najednou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]