Po výměně setrvačníku spojky a ložiska (jednohmota za dvojhmotu)* jsem auto pořádně protáhl abych Jak se říká vyhnal pavouky. Při otáčkách nad 2500 je motor jakoby hlučnější hučí. hvízdá(ale tak nějak příjemně). Auto táhne a zrychluje daleko lépe než dřív. Mohlo by to být nějak zaseklé turbo a teď přitom pořádném Průtahu se to uvolnilo a maká jak má? Tiguan 1,4 TSi rok výroby 2010
Ten setrvačník byl jako "polštář" na spoustu kmitů a s tím související hluk. To lamela spojky s tlumiči kmitů nemůže poskytnout a vyrovnávat se setrvačníkové dvouhmotě.
Lepší tah a zrycjlení je logický, protože se motor ihned opře do spojky a nepropruží do dvouhm. setrvačníku.
Proto jsem ti psal, ať to netrápíš a jezdíš slušně (hlavně rozjezdy). Potom jízda na výkon plynule zrychlující nebo plynule zpomalující s kvaltem nevadí. Horší je prudce přidat plyn nebo prudce ubrat.
Nejhorší je ovšem neplynulý rozjezd při použití spojky (skok, tah).
Krom ostřejších přechodů při řazení je to pravděpodobně jen zdání. Prostě závodnější zvuk motoru vyvolává dojem, že auto lépe jede, to mám ověřeno. Nedá se ale samozřejmě ani vykoučit, že při montáži došlo u upadnutí, nebo naopak správnému osazení nějakého konektoru, nebo hadičky. Asi by bylo bezpečnější zkontrolovat data z ŘZ motoru.
Jojo, taky mi přišlo, že tátovo 2.0 TDI PD 103 kW oproti mému 2.0 TDI CR 103 kW táhne mnohem líp. Pocitově fakt velký rozdíl. Když jsem ale reálně změřil pružné zrychlení, tak je prakticky stejné. Jeho motor je hlučnější a má takový "tvrdší" chod, plus horší odhlučnění staršího auta a pocitově to udělá svoje
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.